ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Προσωπικός γιατρός,άλλη μιά προσωπική ταλαιπωρία.

 


 Άλλη μία προσωπική ταλαιπωρία των ανθρώπων του καθενός μας ξεχωριστά να τρέξουμε έναν αγώνα δρόμου να βρούμε έναν προσωπικό γιατρό έτσι όπως ορίζει η απόφαση του υπουργείου υγείας.
Όσο και να τρέξουμε όμως δεν προλαβαίνουμε ούτε θα προλάβουμε ποτέ .
Ότι και να αποφασίζουν γίνεται με τόση προχειρότητα ,ακριβώς γιατί υπάρχει βιασύνη . Με όλα αυτά τα απανωτά ''καινούργια'' που θέλει η κυβέρνηση να εφαρμόσει ,το ένα πίσω από το άλλο είναι οφθαλμοφανές ότι κάτι προσπαθεί να προλάβει. Που προφανώς εξυπηρετεί μόνο αυτούς γιατί όλοι εμείς οι άνθρωποι ταλαιπωρούμαστε διαρκώς χωρίς όφελος.
Έφτιαξαν λοιπόν μία καινούργια πλατφόρμα την διαφημίζουν, ορίζουν και ένα πρόστιμο για μία συγκεκριμένη πολύ κοντινή ημερομηνία αν δεν ενταχθούμε σε αυτή την πλατφόρμα και  ένας ακόμη εκβιασμός είναι στον "αέρα". Και φτάνουμε λίγο πριν την καταληκτική ημερομηνία της οριστικής εφαρμογής και διαπιστώνουμε ότι δεν υπάρχουν αρκετοί γιατροί και ότι το εν τρίτον του πληθυσμού δεν καλύπτεται.
Οι ιδιωτικοί γιατροί που καλέστηκαν να συμμετάσχουν στο καινούργιο σύστημα είναι υποχρεωμένοι να βλέπουνε πάνω από χίλιους ασθενείς με απολαβές πολύ μικρές.
Αλλά εχουνε το δικαίωμα να βλέπουνε και τους ασθενείς ιδιωτικά με αμοιβή χωρίς περιορισμό.
Δημόσια υγεία σου λέει....
Μία άλλη ιδιαιτερότητα ήτανε ότι όλοι έπρεπε να συμπληρώσουμε τα προσωπικά μας δεδομένα και να έχουμε ιατρικό φάκελο ο καθένας .
Είναι που κόπτονται για την υγεία μας ; ή  είναι που θέλουν όλα να τα ξέρουν γιατί τους είναι πάρα πολύ χρήσιμες πληροφορίες για να βγάλουν εις πέρας το δικό τους πρόγραμμα;

Η Υγεία πρέπει να είναι δημόσιο αγαθό.Πρέπει να είναι για όλους τους πολίτες ,για όλους τους ανθρώπους. Χωρίς διαχωρισμούς. Πρέπει να είναι φροντίδα της πολιτείας .Πρέπει η πολιτεια να είναι ικανή να καλύπτει τις ανάγκες των πολιτών.
Οι πολίτες απ την άλλη πρέπει να είναι ικανοί να εκλέγουν τους κυβερνήτες τους.
Υπάρχει τρόπος να το έχουμε αλλά όπως όλα θέλει αγώνα και ένωση.
Όλοι αυτοί που κυβερνούν έχουν πάρα πολλά να χάσουν και κατά συνέπεια ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος.
Όποιος θέλει να μάθει και να συμπορευτεί σε αυτή την ένωση ανθρώπων αρκεί να σηκώσει ένα τηλέφωνο και πάρει τον αριθμό που βρίσκεται ακριβώς εδώ.

6940394618
Άρτεμις Κορίμπα
a.p.korimpa@gmail.com


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ