ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

"Κέντρο Μακεδονικής γλώσσας" Το ειδαμε κι αυτό

 


Άντε και σιγά-σιγά ολοκληρώνεται το σχέδιο τους για να καταλάβουν με τα χαρτιά την Ελλάδα.

Ένα κομμάτι του παζλ είναι και η μακεδονική γλώσσα.Φτιάξανε ένα τεχνητό κράτος, φτιάχνουνε μία τεχνητή γλώσσα και εμείς απλά κοιτάμε. Και όσο εμείς κοιτάμε το πρωτοδικείο της Φλώρινας επικύρωσε το καταστατικό της ΜΚΟ "Κέντρο Μακεδονικής γλώσσας" και ο Ζάεφ μας βεβαιώνει ότι δεν υπάρχει και κανένα πρόβλημα με την εγγραφή της ΜΚΟ στον ΟΗΕ. δηλαδή ο οργανισμός που έπρεπε να προστατέψει ενα εθνος μέλος του τα βρίσκει όλα καλά. Από τέτοιους οργανισμούς έχουμε γεμίσει...
Αυτό το κέντρο έχει σκοπό να εργαστεί για τη διδασκαλία αυτής της γλώσσας σε πολίτες της Ελλάδας θα φροντίσει να γίνει εισαγωγή της γλώσσας αυτής ως προαιρετικό μάθημα σε δημόσια σχολεία και πανεπιστήμια της περιφέρειας της Μακεδονίας.
Επιπροσθέτως είδαμε ότι αυτό το περίφημο κέντρο δεν είναι παρά μόνο μία ιστοσελίδα ,η έδρα της εταιρίας δεν βρίσκεται καν στην Ελλάδα.
Ο πρωθυπουργός όταν ήταν για να ζητήσει την ψήφο μας, ένα από τα κύρια επιχειρήματα του ήταν ότι θα σκίσει τη συμφωνία των Πρεσπών. Και να ταν το μόνο ψέμα.
Μία πολύ σημαντική όμως πληροφορία που οφείλω να σας καταθέσω είναι ότι υπάρχει ένα ΦΕΚ από το 1959 πού στο άρθρο 7 αναφέρεται η Μακεδονία ως μία από τις δημοκρατίες που συνέθεταν την τότε Γιουγκοσλαβία.
Το ΦΕΚ 238/5-11-1959 έχει νομοθετικό διάταγμα που αφορά τα περί κυρώσεως της υπογραφήσης συμφωνίας περί αμοιβαίων δικαστικών σχέσεων μεταξύ του Βασιλείου της Ελλάδας και της λαϊκής ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας , και υπογράφεται από τον πρόεδρο του τότε υπουργικού συμβουλίου Κωνσταντίνο Καραμανλή {μεγάλος ..εθνάρχης κι αυτός}και αρκετά μέλη γνωστά ονόματα της τότε εποχής που μας άφησαν βέβαια κληρονομιά τους απογόνους τους.
Όλους αυτούς που μπαινοβγαίνουν στη Βουλή και αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς.

Έτσι η προδοσία αποδεικνύεται ότι έχει ξεκινήσει από πολύ παλιά φτάνει μέχρι σήμερα κι αν δεν το σταματήσουμε θα αφανιστούμε.
Έχουμε κληρονομικά δικαιώματα και ιδιαίτερα στο δικαίωμα της Βασιλείας τα οποία ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στο κυρίαρχο έθνος μας. Ξεκινάνε από την εποχή των διαδόχων του μεγάλου Αλεξάνδρου.
Η βεβήλωση ,η παραχάραξη και η αλλοίωση της ένδοξης ιστορίας μας πρέπει να σταματήσει και για να σταματήσει πρέπει να το σταματήσουμε εμείς οι ίδιοι, για να μπορέσουμε να το κάνουμε πρέπει να ενωθούμε πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας πάνω σε μία ανθρώπινη βάση,με άξιες, ηθική, γνώση.
Φτάνει πια η απομάκρυνση από την καταγωγή μας και από τη φυσιολογία μας.
Είναι ώρα να θυμηθούμε ποιοι είμαστε .
Από ποιους καταγόμαστε.  Όχι άλλο σκοταδισμός και χειραγώγηση.


6940394618

Άρτεμις Κορίμπα

a.p.korimpa@gmail.com


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ