ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!

  

 ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 21 ΜΑΪΟΥ 2023

Όλοι προσπαθούν να δείξουν τον ανθρωπισμό και τον πατριωτισμό τους δημιουργώντας κόμματα, άτυπους πολίτικους φορείς και δήθεν πατριωτικές ομάδες, με μοναδικό σκοπό να μας πείσουν χωρίς αποδείξεις και στοιχεία και μόνο με λόγια ότι θα κάνουν την διαφορά.

Από την αρχή σύστασης του ελληνικού κράτους μέχρι σήμερα το χρέος μεγάλωσε, η παιδεία εξαφανίστηκε, η ανεργία αυξήθηκε ανεξέλεγκτα, κάθε άξια και έννοια διαστρεβλώθηκε.

Είναι ο καιρός που πρέπει να κατανοήσουμε εμείς οι άνθρωποι ότι τελικά κάθε προσπάθεια των κυβερνήσεων να βελτιώσουν την ζωή μας, την οικονομία μας, την εργασία μας και το περιβάλλον μας ήταν και είναι μια κίνηση που φέρνει το δικό τους σχέδιο όλο και πιο κοντά στην επίτευξη του!!

Η μεγάλη προσπάθεια των κυβερνώντων είναι η απεικόνιση της αλήθειας ως ψέμα, του άδικου ως δίκαιο, του παράνομου ως νόμιμο. Έτσι θολώνουν τα νερά στους ανθρώπους, στρεβλώνοντας την πραγματικότητα, φτιάχνοντας ένα εικονικό περιβάλλον τρόμου και κινδύνου και έτσι μπορούν να είναι απόλυτα χειριστικοί επιβάλλοντας οτιδήποτε δεν είναι δίκαιο, παραλύοντας την λογική παρατήρηση, η οποία είναι μια νοητική λειτουργία αποκλειστικά των ανθρώπων.

Ένας σιωπηλός πόλεμος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με όπλα που πυροδοτούν καταστάσεις και όχι σφαίρες, όπλα που δεν γίνονται αντιληπτά και ο πολίτης βιώνει μόνο τις συνέπειες.

Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση είναι να σταματήσει η διαίρεση με την ένωση, αναλαμβάνοντας την διαχείρισή τους κράτους Έλληνες πολίτες, έχοντας έτσι όλα τα συστήματα ελέγχου και ασφάλειας υπό τον δικό τους έλεγχο.

Όλοι είμαστε άνθρωποι και θέλουμε να προχωρήσουμε σε αυτά που μας ενώνουν βάσει της φυσιολογίας μας και της μοναδικής ελλανιας δημιουργίας του ελλην ανθρώπου.

Η αναγνώριση του κυρίαρχου έθνους των αυτοχθόνων ελλήνων είναι επιτακτική ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε. Μόνο με το πολιτικό όχημα των ελλήνων την «Ελλήνων Συνέλευσις» και τα αξιακά πρωτόκολλα, θα περάσουμε στην Ελλήνων Πολιτεία που σημαίνει την αρχή μιας νέας εποχής.

«Ελλήνων Συνέλευσις» τώρα που όλα ξεθωριάζουν, είναι δίκαιος ο χρόνος να ξεκινήσει η διαφορά, ελληνα!!

Για να αλλάξει αυτό πρέπει ο άνθρωπος – πολίτης να λειτουργεί ως σύνολο από αξίες και αρχές κοινά αποδεκτές.

Ο μόνος που μίλησε για ένωση και την εκτέλεσε είναι ο πρόεδρος Άρτεμης Σώρρας μέσα από μια απόλυτη στρατηγική ένωσης και πραγματικής εφαρμογής της δημοκρατίας, καταργώντας τον κομματικό διαχωρισμό.

Ο πολιτικός φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις» είναι η μοναδική πλατφόρμα στην ιστορία με καταγεγραμμένο σχεδιασμό, με αξιακά πρωτόκολλα της ιερής μοναδικής δημοκρατίας με δημόσια διοίκηση.

Ο Πολιτικός Φορέας Ελλήνων Συνέλευσις, ο πρόεδρος του κος Αρτέμης Σώρρας και οι Έλληνες πολίτες έχουμε σκοπό και στόχο, να παραμείνουμε μέχρι τέλους στον τεράστιο αγώνα για την απελευθέρωση της χώρας μας από τις δυναστευτικές αλλογενείς και εγχώριες οικονομικές δυνάμεις, αποτινάσσοντας τον ζυγό που καταστρέφει το παρόν και το μέλλον μας παραδίδοντας στις επόμενες γενιές μια πατρίδα ισχυρή, φωτεινή και μεγαλειώδη σύμφωνα με την αρχέγονη ιστορία της.

 Είμαστε όλοι μαζί και η διαδρομή είναι συγκεκριμένη προς την ελευθερία!!

 Η επανασύσταση του έθνους των ανθρώπων είναι γεγονός!!

 Ελλήνων Συνέλευσις μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

‘’ΔΑΕΙΡΑ‘’


ΠΗΓΗ:  https://esykpdstereasellados.blogspot.com/2023/05/blog-post_18.html

 

 

ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΙΜΠΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
Β΄3 Νότιου Τομέα Αθηνών
{Ταύρος,Μοσχάτο,Καλλιθέα,Ν.Σμύρνη,Π.Φάληρο,Αλιμος,Ελληνικό,Γλυφάδα,Ηλιούπολη,
Αργυρούπολη,Αγ.Δημήτριος,Δάφνη,Υμηττός,Βύρωνας,Καισαριανή,Ζωγράφου
Τηλ. : 6940394618     e-mail  :  a.p.korimpa@gmail.com
http://ARTEMISKORIMPA.BLOGSPOT.COM
https://www.youtube.com/channel/UCcipRgyiZKytus2TSbc11qw?view_as=subscriber
https://www.facebook.com/artemiskorimpa


ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:

esykpda.blogspot.com
1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
=======================
ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:https://ypomnima.artemis-sorras.gr/


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ