ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΙΕΡΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΤΗΝΟΥ ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2020 ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ.

 


ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΔΙΑΥΓΕΙΑ"

(Το Πρόγραμμα Διαύγεια ή Πρόγραμμα Δι@ύγεια δημιουργήθηκε με το νόμο 3861/2010 και αποσκοπεί στη δημοσίευση στο διαδίκτυο, σε ένα κεντρικό ιστότοπο, αποφάσεων των κυβερνητικών οργάνων και της διοίκησης στο Διαδίκτυο. Υποχρέωση δημοσίευσης έχουν τα κυβερνητικά όργανα, οι φορείς του στενού και του ευρύτερου δημόσιου τομέα και οι Ανεξάρτητες Αρχές, όπως και οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού.Οι αποφάσεις δεν εκτελούνται αν δεν αναρτηθούν στον δικτυακό τόπο diavgeia.gov.gr).
ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β', ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΗ".




ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΘΟΤΙ ΤΑ ΤΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΣΕ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΟΙ ΔΩΡΕΕΣ, ΤΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ ΚΛΠ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΙΚΡΑ Ή ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ,
ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΩΣ ΝΠΔΔ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΣΩ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ.

Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΙΕΡΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΤΗΝΟΥ ΟΙΚ. ΕΤΟΥΣ 2020 ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ.
ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ...

"Εισπράξεις Παγκαρίων Ι. Ναού Ευαγγελιστρίας και Παρεκκλησίων 2.500.000,00
Από εκποίηση χρυσού - χρυσών νομισμάτων 1.440.000,00

Από ευρωποίηση ξένων χάρτινων νομισμάτων από προσφορές.
35.000,00

Από ευρωποίηση επιταγών σε Συνάλλαγμα από προσφορές. 15.000,00
Έσοδα από εκμίσθωση καταστημάτων 125.000,00
Τόκοι από καταθέσεις σε τράπεζες 3.000,00
Εισπράξεις από Ιεροτελεστίες 40.000,00
Εισπράξεις Ι. Ναού από δικαιώματα εκ Παρακλήσεων 35.000,00
Αμοιβές πρόσθετων εξομολόγων θερινής περιόδου(πίνακας 2γ) 14.000,00
Επιδείξεις, γιορτές, βραβεία, θεάματα κτλ 30.000,00"


ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥΣ,
ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕΣΩ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ, 
ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ - ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΗ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ, ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.


Αγία τριάδα χρυσοδάκτυλων για τα τάματα της Τήνου 
Μίζες και μπίζνες από Μπαμπάμτση, Παπουτσάκη, Στασινόπουλο με τις ευλογίες του μητροπολίτη Δωρόθεου. Η ομάδα του Πάνου Μπαμπάμτση είναι αυτή που διαχειρίζεται τα πολύτιμα μέταλλα από τα τάματα στην Παναγία της Τήνου. 

Ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου για το «Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου»
Η Χούντα είχε αποκεφαλίσει την εκλεγμένη διοίκηση της Εκκλησίας της Ελλάδος και το ίδιο έκαναν και αυτοί με την τροπολογία τους, αφού καθαίρεσαν την εκλεγμένη Διοικούσα Επιτροπή. Πάντως θα ήταν εντιμότερο οι «προοδευτικοί» πολιτικοί, που ασχολούνται με τα παγκάρια των Ναών να μην δηλώνουν, τουλάχιστον, ότι τάσσονται ταυτοχρόνως υπέρ του «χωρισμού» Κράτους και Εκκλησίας. 
Πηγή: ecclesia.gr

Λιώνουν τα τάματα της Τήνου στην Τουρκία και πουλάνε τον χρυσό
Σε "Ιερή" μπίζνα έχουν μετατραπεί τα τάματα της Παναγίας της Τήνου. Κοσμήματα και αναθύματα των χιλιάδων πιστών για παράκλησή ή “ευχαριστώ” λιώνονται στην Τουρκία, επιστρέφουν ως πλάκες χρυσού και στην συνέχεια το το Ίδρυμα της Τήνου τα πουλά στην τράπεζα της Ελλάδας και εισπράττει μετρητά. 

Τα τάματα των διασήμων στην Παναγία της Τήνου: Το «ευχαριστώ» της Αλίκης που έγινε μάνα και η εικόνα του Μητσοτάκη

Από την Αλίκη Βουγιουκλάκη μέχρι τον Πύρρο Δήμα και από τον τέως βασιλιά Κωνσταντίντο μέχρι και τον Ανδρέα Παπανδρέου, διάσημοι Ελληνες, πολιτικοί, αθλητές, τραγουδιστές, ηθοποιοί, μεγάλοι επιχειρηματίες, έχουν κάποια στιγμή νιώσει την ανάγκη να ακουμπήσουν στην «αγκαλιά» της Παναγιάς να τους βοηθήσει σε ένα σημαντικό ζήτημα της ζωής τους. Εκεί εκτός από τις ελπίδες τους έχουν εναποθέσει κειμήλια, χρυσούς σταυρούς,ακόμα και μετάλλια.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑΝ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ
(ΠΟΥ ΑΝ ΨΑΞΕΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ...)
Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΛΑΚΩΝ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΤΗΝΟΥ.



-----------------------------------
ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟ...
"Ο κοριός καταγράφει τον Μπαμπάμτση, τον Στασινόπουλο και τον Παπουτσάκη να βρίζουν το περιοδικό και τον γράφοντα (Κώστα Βαξεβάνη), υποσχόμενοι ότι θα «τον γ@μήσουν».

Καλών: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Καλούμενος: ΠΑΝΟΣ ΜΠΑΜΠΑΜΤΣΗΣ
Ημερομηνία – Εναρξη: 13.11.2015 18.12
ΓΙΑΝΝΗΣ: Το περιοδικό αυτού του πούστη πρέπει να πάμε να το πάρουμε. Γιατί δεν το διαβάζεις στο ίντερνετ; Για μας γράφει.
ΠΑΝΟΣ: Τι γράφει;
ΓΙΑΝΝΗΣ: Με πήρε ο ΔΩΡΟΘΕΟΣ τώρα και μου λέει αυτόν θα τον γ@μήσουμε, δεν υπάρχει, μου λέει, περίπτωση, ποιος είναι πείτε μου, δεν τον ξέρουμε, μου λέει, καθόλου.
ΠΑΝΟΣ: Ποιος έγραψε για μας;
ΓΙΑΝΝΗΣ: Λοιπόν έχει πρωτοσέλιδο «Λαθρεμπόριο χρυσού και εκβιασμοί. Η εμπλοκή εκκλησίας και ΣΔΟΕ».
ΠΑΝΟΣ: Τι λες, ρε μαλάκα, τώρα; Ποιο περιοδικό είναι αυτό;
ΓΙΑΝΝΗΣ: Αυτό που με πήρανε τηλέφωνο και με ρωτήσανε.
ΠΑΝΟΣ: Α τα μ$%νόπα@ν@…

Στη συνέχεια ομολογούν ότι το δημοσίευμα τους χαλάει τη δουλειά με την Εκκλησία και πως υπάρχει κίνδυνος να αποκαλυφθούν.
«Ο Δωρόθεος πήρε 150.000 από τον Λιακουνάκο»"

ΠΗΓΗ
https://kallipateiradiagora.blogspot.com/2020/08/agia-triada-xrysodaktylwn-gia-ta-tamata-ths-thnoy.html?m=1&fbclid=IwAR3NUVjgzwy0NW2mQHdrJI8918LaWGvH3C9nUQalDSoxfy25j74QZMNwnag


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ