ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

ΕΛΛΗΝΑ  ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ..

Α) ΔΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ, ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ (4) ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΔΩΣΕΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ. ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΝΑ ΣΕ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ.

Β) ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ:

1) ΣΕ ΧΩΣΑΝ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΟ ΧΑΛΙΑ "ΔΙΚΑΙΟ" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΕΚΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ...ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥΣ!

ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ, ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ...

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ; ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙ; ΣΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΝΟΥΝ, ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. 2) ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ! (ΤΑ ΕΔΩ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΓΙΑΥΤΟ, ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ...ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΑΤΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ!

3) Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΙΤΗΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΣΥΛΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ: "ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕΣ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ", "ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ"!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ....

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ

ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ, ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ, ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ''

ΟΣΟ ΑΡΓΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!

ΘΥΜΗΣΟΥ! ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΛΑΒΩΣΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΛΕΟΣ ΟΥΤΕ ΟΙΚΤΟ. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ!

ΔΕΣ Φ.Ε.Κ ΕΔΩ : 262 - 17/12/2014

ΑΡΘΡΟ 1 ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ  5η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ :

5. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

5.1 Η παρούσα Δεύτερη Τροποποιητική Σύμβαση και τυχόν μη συμβατικές υποχρεώσεις που προκύπτουν από ή σε σχέση με αυτή θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο.
5.2 Τα Συμβαλλόμενα Μέρη αναλαμβάνουν την υποχρέωση να υποβάλουν οποιαδήποτε διαφορά ενδέχεται να προκύψει σχετικά με τη νομιμότητα, την εγκυρότητα, την ερμηνεία ή την εκτέλεση της παρούσας Δεύτερης Τροποποιητικής Σύμβασης στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου.
5.3 Η Ρήτρα 5.2 είναι προς όφελος του ΕΤΧΣ και μόνο. Ως εκ τούτου, καμία διάταξη της Ρήτρας 5.2 δεν θα εμποδίζει το ΕΤΧΣ να κινήσει διαδικασίες σχετικά με μία διαφορά στα δικαστήρια του τόπου κατοικίας της Ελλάδας ή του δικαίου που διέπει την παρούσα Δεύτερη Τροποποιητική Σύμβαση και η Ελλάδα υποβάλλεται, με την παρούσα, αμετάκλητα στη δικαιοδοσία των εν λόγω δικαστηρίων. Στο βαθμό που αυτό επιτρέπεται από το νόμο, το ΕΤΧΣ μπορεί να εισαγάγει παράλληλες διαδικασίες σε οποιοδήποτε αριθμό των δικαιοδοσιών αυτών.
5.4 Η Ελλάδα, η Τράπεζα της Ελλάδος και το ΤΧΣ παραιτούνται με την παρούσα, αμετάκλητα και άνευ όρων, από οιαδήποτε ασυλία της οποίας είναι ή ενδέχεται να καταστούν δικαιούχοι, όσον αφορά στα ίδια ή τα περιουσιακά τους στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Δεύτερη Τροποποιητική Σύμβαση συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, της ασυλίας έναντι αγωγής, δικαστικής απόφασης ή άλλης εντολής, από κατάσχεση, σύλληψη ή ασφαλιστικά μέτρα πριν την έκδοση δικαστικής απόφασης, και από την εκτέλεση και επιβολή εις βάρος των περιουσιακών τους στοιχείων, στο βαθμό που αυτό δεν απαγορεύεται από αναγκαστικό δίκαιο.
 http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomothesia/pnp%2017_2014.htm

ΠΗΓΕΣ:https://dionnh.blogspot.com/2020/07/oi-ellines-sklabomenoi-gia-99-xronia-sta-mnimonia.html?fbclid=IwAR10Qr-lkGEPPpOC1vADwt4vtwrlYSm_kgG3ujECHQ4kFC7eJ3L6N0XO388


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ